Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
voorfotos (1)

Paterswoldseweg 536

9728 BD Groningen
Huurprijs € 821,70 p.m.

Omschrijving

Paterswoldseweg 536 (9728 BD) Groningen

Op mooie lokatie, direkt om de hoek van het vernieuwde winkelcentrum Overwinningsplein en bij uitvalswegen naar de A7 en A28 ligt dit 4 kamerappartement met 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.
Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag en is gemoderniseerd en voorzien van een luxe inbouwkeuken en modern sanitair....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1963 Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Paterswoldseweg 536, 9728 BD Groningen

Omschrijving

Paterswoldseweg 536 (9728 BD) Groningen

Op mooie lokatie, direkt om de hoek van het vernieuwde winkelcentrum Overwinningsplein en bij uitvalswegen naar de A7 en A28 ligt dit 4 kamerappartement met 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.
Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag en is gemoderniseerd en voorzien van een luxe inbouwkeuken en modern sanitair.

De woning heeft een forse woonkamer en 2 (voorheen 3) ruime slaapkamers, een balkon aan achterzijde (oost) en een balkon aan de voorzijde (west),

HET GEBOUW
Het flatcompex aan de Paterswoldseweg is in 1963 gebouwd in opdracht van Philips Pensioenfonds en werd tot 2002 door dit fonds beheerd en verhuurd, vanaf 2002 zijn de leegkomende woningen gaandeweg verkocht, en bestaat inmiddels meer dan helft van de bewoners uit eigenaar/bewoners. Het geheel ligt aan de achterzijde tegen een binnenterrein rondom het Overwinningsplein aan met een aantal parkeerplaatsen en een 20-tal garageboxen aan de Deportatiestraat.

DE OMGEVING:
De Paterswoldseweg is een doorgaande weg welke loopt vanaf het centrum (Westerhaven) tot aan het Martini Ziekenhuis aan de rand van de stad. Halverwege, na ca 2,5km kruist de Paterswoldseweg het Overwinningsplein, aan deze kruising ligt de betreffende woning, recht tegenover het Menno Lutterhuis.
Om de hoek ligt een uitgebreid en vernieuwde winkelcentrum (het Overwinningsplein) met een supermarkten en vele dagwinkels, even verderop een tweede winkelcentrum aan de van Lenneplaan.

INDELING:
Begane grond: Via een afgesloten entree met intercom en trapportaal kunt u naar de…..

1e: Woonlaag: Entree, ruime hal met kastruimte, toilet en moderne meterkast, woonkamer bestaande uit een voorkamer (ca 20m2) en een achterkamer (ca 12m2)De keuken is voorzien van een modern keukenblok met bijbehorende apparatuur en geeft toegang tot het achtergelegen balkon (op het oosten) en een grote vaste kastruimte.
De doucheruimte is aansluitend aan de keuken en de achterslaapkamer en heeft een vaste wastafel.

Slaapkamer 2: Aan de voorzijde (ca 10m2) met toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon. Dit balkon (westzijde) biedt een leuk uitzicht over de Paterswoldseweg.
Slaapkamer 3: Aan de achterzijde ca 8m2

BERGINGEN:
In het souterrain staan een ruime bergingen van ca. 16m2 tot uw beschikking.

VOORSCHOT GAS EN ELECTRA:
Voor verwarmingskosten, gas en licht wordt een voorschot van € 120,00 betaald.

REGELING KAMERGEWIJZE BEWONING:
Kamergewijze bewoning is mogelijk voor maximaal 2 personen, in geval van niet aantoonbaar voldoende inkomen dient in een dergelijk geval een borgsteller aanwezig te zijn.

LET OP:
De getoonde foto's zijn voorbeeld foto's, ivm de privacy van de huidige huurder zijn dit niet de fotos van het huidige objekt maar geven een indicatie van de woning.

VERHUURPROCEDURE:
Indien u in aanmerking voor deze woning wilt komen gelieve de volgende regels in acht te nemen:
1. De woning is alleen geschikt voor gezinsbewoning, danwel stel/echtpaar, kamerverhuur aan meer dan 2 personen is uitgesloten
2. De woning wordt verhuurd op permanente basis met een minimale huurperiode van één jaar. Beëindiging van de huur door huurder kan dus na het eerste jaar.
3. De woning komt NIET in aanmerking voor huurtoeslag.
4. Huisdieren zijn niet toegestaan, roken in de woning is eveneens niet toegestaan.
5 Er dient een aantoonbaar vast inkomen te zijn van minimaal € 2.750 bruto (2e inkomen telt voor 50% mee) of een aantoonbaar financieel krachtige borgsteller.
6. Alleen een volledig ingevuld aanvraagformulier huurwoningen wordt in behandeling genomen, dit formulier zit achter de brochure welke u op de funda site kunt downloaden;
U kunt het ingevulde formulier mailen naar info@bblmakelaars.nl of afgeven aan het Hereplein 3 Groningen.
bellen of langskomen heeft geen zin, er wordt alleen beoordeeld aan de hand van een aanvraagformulier.
7. Aan de hand van het aanvraagformulier worden gegadigden uitgenodigd de woning te bekijken
8. Na het bekijken van de woning vindt de definitieve toewijzing plaats
9. Voor deze toewijzing hebben wij vervolgens van de aanvragers (en eventuele borgstellers nodig):
- een kopie ID
- 3 recente salarisstroken (bij eigen onderneming een accountantsverklaring van de laatst opgemaakte 2 boekjaren)
- werkgeversverklaring
- verhuurdersverklaring (indien u momenteel huurt)
10. Sleutels worden pas afgegeven na het tekenen van een huurovereenkomst en na ontvangst van de eerste huurbetaling (€ 775,00), servicekosten (€ 25,00), borg (€ 800,00), voorschot gas en electra (€ 125,00) en contractkosten (€ 424,00)
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 821,70 per maand Waarborgsom € 825,- Specificatie Geindexeerd Servicekosten € 25,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 1963 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 80 m² Overige inpandige ruimte 5 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse E Energieindex 1.35 Energie einddatum 01-04-2020 Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler huur Isolatie Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Voorzieningen TV-Kabel Ja
Route van naar Paterswoldseweg 536, 9728 BD Groningen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.