Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Van Heemskerckstraat 63 in Groningen 9726 GG

Van Heemskerckstraat 63

9726 GG Groningen
Huurprijs € 950,- p.m.

Omschrijving

Een fraai appartement gelegen op de begane grond met een diepe tuin van circa 15 meter diep. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een grote woonkamer van 30m2 met originele en suite deuren tussen de woon- en eetkamer. Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime zolderberging. Tevens beschikt het appartement over veel bergruimte.
De woning is recent gerenoveerd met behoud van authentieke...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1949 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Een fraai appartement gelegen op de begane grond met een diepe tuin van circa 15 meter diep. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een grote woonkamer van 30m2 met originele en suite deuren tussen de woon- en eetkamer. Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime zolderberging. Tevens beschikt het appartement over veel bergruimte.
De woning is recent gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Zo beschikt de woning over een nieuwe keuken met koelkast en vaatwasser en een nieuwe badkamer. De woning maakt deel uit van een stijlvol appartementencomplex welke is gebouwd in de eerste na-oorlogse jaren.

Ligging: Van Heemskerckstraat ligt aan de zuidelijk rand van het stadscentrum in de Zeeheldenbuurt. De woning ligt op 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum van de stad Groningen en het centraal station. Parkeren in de straat kan met een vergunning. Het appartement is op de begane grond.

Indeling:
Entree met intercom en afgesloten portiek.
Begane grond: Entree, sfeervolle halpartij, garderoberuimte, wasruimte en vaste kasten en toilet.
Woon- en eetkamer met en suite deuren (30m2), vernieuwde keuken (ca. 7m2). Vanuit de keuken komt u bij de fraaie tuin. Deze is 15 meter diep en 10 meter breed. De vernieuwde badkamer is bereikbaar via de keuken.
Een grote slaapkamer van ca. 17m2 en een slaapkamer van ca. 6m2.

Verhuurvoorwaarden zijn van toepassing.

Verhuurvoorwaarden Van Heemskerckstraat 63:
1. Oplevering en aanvaarding:
Oplevering en aanvaarding vinden plaats in de huidige en gestoffeerde staat, inclusief eventuele losse zaken welke van de vorige huurder(s) aanwezig kunnen zijn.

2. Huurprijs:
a. de Huurprijs bedraagt op maandbasis € 950,-- (zegge: negenhonderdvijftig euro) excl. bijkomende kosten van gas, licht, water, vastrecht etc.
b. De vaste servicekosten bedragen: € 50,00 ten behoeve van rioolrechten en rioolontstoppingen, klein onderhoud en schoonmaak algemene ruimten en glasverzekering.
c. De huurprijs is bij vooruitbetaling per maand verschuldigd, voor of op de eerste van iedere maand, hiervoor dient een automatische incasso te worden afgegeven.
d. Bij een te late betaling zal verhuurder € 10,00 boete per dag in rekening brengen over de verstreken betaalperiode vanaf de 1e dag van die betrokken maand.

3. Huurperiode:
De huurperiode bedraagt minimaal twaalf maanden.

4. Herziening:
De huurprijs kan jaarlijks per 1 juli , voor het eerst op 1 juli 2019 worden herzien op basis van het CPI Prijsindexcijfer

5. Inkomensvoorwaarde:
De inkomensnorm bedraagt een minimaal vast inkomen van € 2.750,00 bruto per maand, een borgstelling behoort tot de mogelijkheden. Een 2e inkomen telt voor 50% mee.
Kamerverhuur danwel onderverhuur wordt niet toegestaan.

6: Bankgarantieverklaring cq waarborgsom:
Door huurder zal een waarborgsom te worden gestort ten bedrage van € 1000,-- (zegge: duizend euro).


7: Algemeen:
a. Graag ontvangen wij voorafgaand aan de huur een kopie legitimatie van u.
b. In geval van gegronde klachten van overlast, veroorzaakt door huurder kan verhuurder de huur, zonder rechterlijke tussenkomst beëindigen. Beëindiging kan plaatsvinden indien 3 gegronde klachten van overlast plaatsvinden en vindt plaats met een opzegtermijn van 1 maand.
c. Onderhoud- en herstel van roerende zaken in het gehuurde zijn voor rekening en risico van huurder.
d. Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan.
e. Roken in de woning is niet toegestaan.


Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 950,- per maand Waarborgsom € 1.000,- Aanvaarding In overleg Servicekosten € 50,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1949 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 75 m² Overige inpandige ruimte 2 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin achtertuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten betaald parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.