Mijn favorieten

Aankoop

Woning in Groningen en omgeving kopen
Als aankoopmakelaar helpen wij u met de aankoop van een woning in Groningen en omgeving. Samen gaan we op zoek naar de ideale woning of appartement. U hebt niet alleen een extra paar ogen die meekijken, maar de scherpste onderhandelaar staat ook aan uw kant. Dankzij onze uitgebreide juridische kennis en ruim 20 jaar ervaring kunt u ook het koopcontract door ons laten nakijken. Ook na de aankoop blijven we voor u klaar staan. Dankzij Bakker Blok en Letens Makelaars kunt u uw ideale huis aankopen.

Wij zijn er voor u
Mensen zijn uniek en daarom heeft iedereen een andere reden om een huis in Groningen te kopen. U wilt ruimer gaan wonen of juist kleiner. U bent zich als starter aan het oriënteren op de huizenmarkt. Of u wilt juist verhuizen vanwege andere redenen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Dat begrijpen wij. Daarom nodigen wij u graag uit op ons kantoor om uw woonwensen te bespreken. Wij helpen u graag met de koop van een droomwoning.

Wat doet een makelaar bij een aankoopopdracht (of zoekopdracht):
  • Hij zoekt een passende woning; Weet de makelaar wat u wilt, dan zoekt hij gericht voor u: door een uitgekiend uitwisselingssysteem binnen de NVM is een zoeker met makelaar altijd eerder op de hoogte van het nieuwe aanbod.
  • Hij houdt u op de hoogte van het nieuwe aanbod; via de telefoon, via e-mail of via de social media
  • Samen met u beoordeelt hij de bezochte woningen.
  • Vindt u een geschikte woning? Dan gaat hij pas echt aan de slag; Wat is de woning nou eigenlijk waard?, zou er ook een olietank in de grond zitten?, of is de bodem ook verontreinigd?, is er misschien zwam?, hoe moet ik de waardeontwikkeling van de woning inschatten en … hoe actief is eigenlijk die Vereniging van Eigenaren?,
  • De makelaar onderhandelt; dat doet hij niet alleen, maar samen met u. Nu kunnen de meeste mensen dat natuurlijk wel zelf; toch… het is ons dagelijks werk en zonder naast onze schoenen te gaan lopen: tegen 20 jaar ervaring legt u het altijd af!
  • Wat doen we nog meer; zonder er een ellenlang verhaal van te maken, wij zorgen voor een goede afwikkeling met een koopakte; eindcontrole bij oplevering van de woning, we zetten de notaris aan het werk en we zorgen voor een opleverprocedure.