Mijn favorieten

Hypotheken

Wilt u een huis kopen in Groningen of omgeving? Waarschijnlijk zult u snel iets leuks vinden. Maar daarna komt het er op aan dat u ook de beste financiering vindt. Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in uw leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. Onze ervaren adviseurs weten dat als geen ander en helpen u er graag bij. Samen met u kijken we welke hypotheekvorm en verzekeringen het beste bij uw financiële situatie en levensstijl passen. Zo weet u zeker dat u straks de juiste keuze maakt voor een hypotheek heeft die volledig op u is afgestemd. Een goed hypotheekadvies zorgt er immers voor dat u ook in de toekomst leuk kunt blijven wonen. Loop gerust eens bij ons binnen in onze vestiging in Groningen of bel voor het maken van een afspraak (050-3601206) voor een vrijblijvend en gratis gesprek! Op verzoek kan een afspraak ook in de avonduren plaats vinden.

U kunt ook bij ons terecht om uw lopende hypotheek eens te laten bekijken. Samen met u kijken wij dan of uw hypotheek nog steeds goed past bij uw persoonlijke situatie. Is uw hypotheek binnenkort toe aan een verlenging van de rentevaste periode dan maken wij graag met u een vergelijking van het voorstel wat uw huidige bank u gaat doen en eventuele alternatieven.

Bij onze Hypotheekshop bent u verzekerd van een eerlijk en een objectief hypotheekadvies. De Hypotheekshop werkt namelijk op een unieke manier voor u! Wij krijgen geen provisie meer van de geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Voor onze diensten spreken wij met u een vast tarief af voor het verzorgen van uw hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. De provisie die wij anders van de bank en verzekeringsmaatschappijen zouden ontvangen worden gebruikt voor het verlagen van uw rentepercentage en de premies voor de verzekeringen. Op deze manier kunnen onze adviseurs u een eerlijk en objectief advies geven zonder dat provisiebelangen daar invloed op hebben. Door te werken met een vast bedrag (dat bedrag is overigens meestal volledig aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting) bent u zo vaak welkom als u maar wilt.

Het eerste oriënterende gesprek is gratis en vrijblijvend! Na afloop van dit eerste gesprek krijgt u een van ons een aanbieding voor welk bedrag wij uw hypotheekaanvraag van het begin tot het einde kunnen verzorgen. Ook voor het aanvragen van het maandelijkse belastingvoordeel en het regelen van uw woonverzekeringen en belastingaangifte kunt u bij ons terecht. 

Op de internetpagina van De Hypotheekshop Hereplein Groningen vindt u actuele informatie over hypotheken en kunt u ook een indicatieve berekening maken van uw maximale hypotheekbedrag. Om op de hoogte te blijven van de renteontwikkelingen kunt u zich abonneren op de actuele renteservice en op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van al het actuele hypotheeknieuws en de ontwikkeling van de hypotheekrente.

Ons kantoor doet mee aan de Independer Kwaliteits Check op www.independer.nl kunt u de ervaringen lezen van andere klanten die via ons kantoor de hypotheekaanvraag hebben laten verzorgen.

Graag zien wij u bij ons op kantoor voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek.

Voor onze diensten en tarieven verwijzen wij u naar De Hypotheekshop.