Mijn favorieten

Verzekeringen

n ons leven lopen we allerlei risico's, zowel thuis als onderweg. Schade en calamiteiten zijn met een verzekering niet te voorkomen, maar de financiële gevolgen daarvan kunnen daarmee wel afgedekt worden. Het is belangrijk dat dit goed geregeld wordt, want als er onverhoopt iets gebeurt moet de uitkering van de verzekering wel hoog genoeg zijn om u verder te helpen.

Er zijn heel veel verzekeringen, denkt u bijvoorbeeld maar eens aan aansprakelijkheidsverzekeringen, autoverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, opstalverzekeringen, overlijdensverzekeringen, inboedelverzekeringen, reisverzekeringen enzovoort. Welke verzekeringen u daadwerkelijk nodig heeft hangt van u persoonlijke situatie af. Onze adviseur is u graag van dienst bij het in kaart brengen van uw situatie en de verzekeringen die daarbij horen.

Omdat Bakker Blok Letens Financiële Diensten niet afhankelijk is van één bepaalde verzekeraar bent u verzekerd van een objectief advies. Daarnaast vergelijken wij premies en voorwaarden voor u zodat u altijd het beste product krijgt.

Mocht u uiteindelijk toch een schade krijgen dan kunt u ervan op aan dat deze vakkundig en snel door ons zal worden afgehandeld. U hoeft dus niet zelf met de verzekeraar te onderhandelen maar u wordt door ons van het begin tot het einde bijgestaan.


WAT KOST ONS ADVIES EN ONZE BEGELEIDING?

Onze dienstverlening is voor u kosteloos. Wij worden namelijk door de verzekeraar betaald in de vorm van een doorlopende provisie of soms via een afsluitprovisie die vaak in 5 of 10 jaar definitief door ons verdiend wordt.

Wij hebben er dus belang bij dat u altijd het beste product geadviseerd krijgt en dat u tevreden bent. Dit geeft ons namelijk de zekerheid dat u lang klant bij ons blijft. U zult dan ook begrijpen dat de klant bij ons nog altijd koning is.

Als professioneel tussenpersoon hebben wij ons geconformeerd aan de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (GIDI). Dit betekent dat wij aan een reeks eisen moeten voldoen die er op gericht zijn u een optimale dienstverlening te waarborgen.

Belt u gerust eens voor een vrijblijvend gesprek. Bijvoorbeeld als u uw bestaande pakket eens wilt laten doorlichten of als u een nieuwe verzekering wilt afsluiten.

UITVAARTVERZEKERING:

Op deze site kunt u eens uitrekenen wat een uitvaart gaat kosten. Gaat u eens na of u op dit moment voldoende verzekerd bent. Vaak zijn de verzekerde bedragen op de polissen die in het verleden zijn afgesloten niet meer voldoende om alle kosten van een uitvaart te betalen. Wilt u persoonlijk advies hierover neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.Onderstaande link heeft betrekking op uitvaartverzekeringen.

Onderstaande link heeft betrekking op uitvaartverzekeringen.

Kosten uitvaartverzekering

UW WOONVERZEKERINGEN:

Bereken zelf uw premie. Kijk en vergelijk dit met uw eigen woonverzekeringen en voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen. We adviseren u graag het pakket met de beste voorwaarden en een betaalbare premie. Ons Woon en Vrije tijd Pakket heeft de meest uitgebreide dekking zodat u bij een eventuele schade vrijwel altijd een uitkering krijgt van uw verzekeraar. Het pakket kent de volgende rubrieken: Inboedel, Woonhuis, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en een doorlopende reisverzekering met daarin begrepen een doorlopende annuleringskostenverzekering! Via onderstaande link kunt u zelf een premie berekenen. Wilt u een persoonlijk advies hierover neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 050-3601206.

Bereken Premie